✅🚚 Doprava zdarma + 🍯 med 250g od včelaře 🐝 k Himalájskému Shilajitu🥇

Síla v každé kapsli


Ve společnosti Vifungi se pyšníme tím, že se odlišujeme od ostatních na trhu. Klíčový rozdíl spočívá v původu našeho produktu - v těle plodnice houby. Na rozdíl od mnoha konkurentů, kteří využívají mycelium*, se náš extrakční proces zaměřuje na silné a robustní složky nalezené v plodnici houby, což zajišťuje kvalitu produkt.

*Mycelium je kořenovitá větvová struktura houby, zatímco Bodyfruit (tělo plodnice houby) je houba, která vyrůstá z podhoubí. Bodyfruit může mít vyšší koncentrace biologicky aktivních složek, včetně beta-glukanů. Bylo prokázáno, že beta glukan chrání tělo před infekcí bakteriemi, viry a patogenními mikroorganismy.

Dvojitý extrakční proces: Vifungi využívá pečlivý dvojitý extrakční proces, který maximalizuje extrakci cenných látek. Tato metoda nám umožňuje plně využít potenciálu bioaktivních složek houby, poskytující produkt s vyšší účinností ve srovnání s jednoduchými extrakcemi.

Obsah 30 % polysacharidů: Bereme kvalitu vážně. Všechny produkty Vifungi se mohou pyšnit obsahem 30 % polysacharidů, což zajišťuje vysokou úroveň účinnosti a správné kvality. Polysacharidy hrají klíčovou roli při podpoře imunitního systému, antioxidových a antizánětlivých účincích.

Naše vitální houby obsahují vysoký podíl extraktu, v 1 kapsli = 500 mg ! Tedy 2 kapsle = 1000 mg dané medicinální houby. 

Když naši zákazníci objevují a využívají naše výrobky, věnujeme se s maximální pozorností zajištění nejvyšší kvality a čistoty, abychom zajistili vaše zdraví a dlouhodobou spokojenost. Naše oddanost kvalitě nás zavazuje k tomu, abyste si nás vždy s důvěrou připomínali.