✅🚚 Doprava zdarma + 🍯 med 250g od včelaře 🐝 k Himalájskému Shilajitu🥇

Komplexní cesta vitamínu a minerálu

Proč si vybrat náš Shilajit?

Shilajit, známý jako "horská pryskyřice,mumio", je přírodní dar z Himaláje, který nabízí mnoho přínosů pro zdraví, Shilajit obsahuje totiž více než 85 různých minerálů, včetně železa, zinku, mědi, manganu, selenu, vápníku, fosforu a hořčíku. Dále obsahuje vitamíny A, C, E, K a B komplex, stejně jako aminokyseliny, flavonoidy a další bioaktivní látky.. Pokud hledáte kvalitní shilajit, je důležité vzít v úvahu několik klíčových faktorů. Náš Shilajit vyniká ve srovnání s ostatními značkami, a to z několika důvodů.

1. Laboratorně testovaný: Náš Shilajit prochází přísnými laboratorními testy, abychom zajistili jeho čistotu a kvalitu. Díky tomu můžeme s jistotou říci, že produkt, který dostanete, je bezpečný a efektivní.

2. Pochází z Himaláje: Himaláje jsou známé svou bohatou biodiverzitou a unikátním prostředím, které dodává Shilajitu nejvyšší kvalitu. Náš Shilajit je pečlivě vybírán z této oblasti, aby poskytovalo maximální přínosy pro vaše zdraví.

3. Certifikace kvality: Náš výrobce je hrdým držitelem certifikátů jako HACCP, GMP, FSSAI, a FDA, což zaručuje, že výroba Shilajitu probíhá podle nejvyšších standardů kvality a hygieny. Můžete mít důvěru v to, že náš produkt splňuje veškeré potřebné normy.

4. Vysoký obsah kyseliny fulvové: Náš Shilajit obsahuje impozantních 68,4% kyseliny fulvové. Tato přírodní látka je známá svými antioxidantovými vlastnostmi a podporou vstřebávání živin. Ve srovnání s ostatními značkami, které mohou mít nižší obsah této klíčové látky, je náš Shilajit v čele v poskytování maximálních výhod.

5. Dostupná cena: Jedním z hlavních faktorů, kterým se odlišujeme, je cenová dostupnost našeho Shilajitu. Cena 1099,- za 30 gramů může na první pohled působit jako investice, ale při rozdělení na denní dávky (7,-/1den) se ukáže, že je to cenově dostupná volba pro každodenní užívání. Se 120 dávkami (4 měsíce) v jednom balení můžete užívat přírodní blahodárné účinky Shilajitu každý den, aniž byste narušili svůj rozpočet. 

Věříme, že náš Shilajit vám poskytne optimální podporu pro vaše zdraví a pohodu. Když si vyberete náš produkt, nevybíráte pouze shilajit, ale investujete do kvality, čistoty a přírodní síly, kterou může poskytnout jen Himaláje.

A jaké jsou benefity Shilajitu?

Minerály a vitamíny: Shilajit obsahuje rozsáhlou paletu minerálů, včetně vápníku, železa, zinku a hořčíku, které jsou nezbytné pro správné fungování našeho organismu. Kromě toho je obohacen o vitamíny, jako jsou vitamíny A, B a C, které podporují imunitní systém a celkovou vitalitu.

Historie v Tradiční Medicíně a Ayurvédské benefity: Shilajit má bohatou historii jako součást tradičních léčebných praktik v Indii, Vietnamu a Tibetu. V těchto kulturách byl považován za "elixír života" a byl používán k posílení imunitního systému, podpoře trávení a zlepšení celkové vitality. Jeho užívání bylo spojováno s omlazením a duševním zdravím. V ayurvédské medicíně, starobylém systému léčby v Indii, je Shilajit považován za "sklad energie". Podle ayurvédské medicíny je tento přírodní dar také známý svou schopností podporovat obnovu buněk a celkový proces regenerace těla.

Antioxidační vlastnosti: Shilajit obsahuje silné antioxidanty, které bojují proti volným radikálům a pomáhají ochraňovat buňky před poškozením. Tato antioxidační aktivita může hrát klíčovou roli v prevenci stárnutí a ochraně před různými chorobami.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

  • Podporuje - normální stav kostí a kloubů
  • Omlazení
  • Imunitní systém jako antioxidant
  • Normální trávení
  • Menstruační komfort
  • Duševní a poznávací činnost
  • Normální funkce reprodukčního systému
  • Normální funkce močové soustavy
  • Kontrolu tělesné hmotnosti
  • Metabolismus sacharidů a lipidů